Zoek en vergelijk de goedkoopste sim only

abonnementen van alle providers in België

SIM Only van Mobistar, Proximus, BASE en Telenet

Over ons

Wat is Vergelijk Sim Only
Bij VergelijkSimOnly.be vindt u snel het sim only abonnement dat past bij uw persoonlijke belgedrag. Vergelijk Sim Only combineert het volledige aanbod van sim only abonnement van alle 11 providers, en selecteert het beste aanbod op basis van uw eigen wensen. Bij VergelijkSimOnly.be vindt u ongetwijfeld de beste aanbieding van dit moment! Onze medewerkers houden dagelijks alle aanbiedingen en prijzen bij. Zo bent u er zeker van dat onze site up-to-date is.

Waarom kiest u voor Vergelijk Sim Only?
Wij combineren als enige sim only prijsvergelijker in België het aanbod van maarliefst 3 netwerk providers. Bij de meeste vergelijkingswebsites zijn de mogelijkheden om abonnementen te vergelijken op basis van bel-, SMS-, en internetgedrag niet zo uitgebreid. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in uw keuze voor een sim only. Iedere dag wordt onze Vergelijk Sim Only website voorzien van de meest actuele aanbiedingen.

Vergelijk Sim Only is objectief en onafhankelijk
Wij hebben geen belang bij het 'bovenaan' plaatsen van specifieke aanbieders. Opname op de website, alsmede de rangschikking van aanbiedingen vindt geheel geautomatiseerd plaats, op basis van prijs, beldbundel en populariteit.

Gebruik van Vergelijk Sim Only is gratis en geheel vrijblijvend
Het gebruik van Vergelijk Sim Only is gratis, zonder verplichting en vrijblijvend! Op de site van Vergelijk Sim Only geeft u zelf aan wat uw belgedrag is, en vervolgens zoekt onze database de beste aanbiedingen die aan uw wensen voldoen. Vergelijk Sim Only verkoopt zelf geen toestellen of abonnementen. Wanneer u het beste sim only abonnement hebt gevonden, zet u uw aanvraag zelf in werking bij de webshop of netwerk provider van uw eigen keuze. Vergelijk Sim Only geeft uw persoonlijke informatie of zoekopdrachten niet door aan derden. Wij verwijzen u enkel door naar aanbieding op de website van de provider die u zelf heeft gekozen.

SIM Only top 5

1
Mobistar€ 15.00150 min + onbeperkt sms + 1GB» Info & Bestel
2
Scarlet€ 18.00500 min + 2000 sms + 500MB» Info & Bestel
3
BASE€ 15.00120 min + onbeperkt sms + 1GB» Info & Bestel
4
Proximus€ 50.00onbeperkt bellen/sms + 3GB» Info & Bestel
5
Telenet€ 15.00150 min + 10000 sms + 1GB» Info & Bestel