Zoek en vergelijk de goedkoopste sim only

abonnementen van alle providers in België

SIM Only van Mobistar, Proximus, BASE en Telenet

Disclaimer

Vergelijk Sim Only is onderdeel van dotSearch B.V., gevestigd te Ede (Gelderland) in Nederland en geregistreerd onder het KvK-nummer 57596824 bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Alle rechten voorbehouden. Wij spannen ons in om alle informatie op deze site zo correct, accuraat en actueel mogelijk aan te bieden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Hoewel Vergelijk Sim Only de site met de uiterste zorg samenstelt, kan zij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Vergelijk Sim Only fungeert enkel als prijsvergelijker en treedt in die hoedanigheid op als informatie platform. Derhalve nemen wij geen verantwoordelijkheid of standpunt in over geschillen, klachten, onjuiste levering of mogelijke andere problemen tussen de koper en de aangegane rechtsbetrekking met een telecom provider of webwinkel. Aan de teksten van de site kunnen geen rechten worden ontleend.

Merkt u dat er iets niet klopt?
Laat het ons dan alstublieft meteen weten. Dan kunnen we het zonodig corrigeren.

Privacy

Vergelijk Sim Only verzamelt gegevens over het bezoek aan haar website, door middel van websitestatistieken. Deze gegevens worden gebruikt om de informatie op onze website beter te laten aansluiten op de wensen van de gebruiker. De gegevens kunnen niet worden herleid naar personen, en worden niet openbaar gemaakt of getoond aan derden. Heeft u vragen over onze privacy policy, aarzel dan niet om contact op te nemen.

SIM Only top 5

1
Mobistar€ 15.00150 min + onbeperkt sms + 1GB» Info & Bestel
2
Scarlet€ 18.00500 min + 2000 sms + 500MB» Info & Bestel
3
BASE€ 15.00120 min + onbeperkt sms + 1GB» Info & Bestel
4
Proximus€ 50.00onbeperkt bellen/sms + 3GB» Info & Bestel
5
Telenet€ 15.00150 min + 10000 sms + 1GB» Info & Bestel